www.elllobregat.com

Cornellà

Trobada d’Entitats el 29 i 30 de setembre al Parc de la Infanta

Trobada d’Entitats el 29 i 30 de setembre al Parc de la Infanta

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Més de 60 entitats culturals, veïnals, lúdiques, esportives i socials mostraran als ciutadans les tasques que duen a terme durant l’any i afavoriran la participació activa en diverses activitats.
Entre el 28 i el 30 de setembre, el Parc de la Infanta tornarà a ser un aparador de la diversitat i riquesa de la vida associativa de la ciutat. Més de 60 entitats culturals, veïnals, lúdiques, esportives socials i de tot tipus es donaran cita en aquest parc per mostrar a tots els ciutadans les activitats que duen a terme i afavorir la participació activa en un important nombre d’activitats. L’objectiu no és un altre que ampliar els llaços i crear ponts de comunicació per enriquir i ampliar la massa social d’unes entitats que són el nucli sobre el qual giren multitud de propostes i iniciatives de tot tipus que se celebren a la ciutat durant l’any.

Concerts, tallers, conferències, mostres gastronòmica, exhibicions, esports, jocs i activitats se succeiran de forma paral·lela i ininterrompuda des del dissabte a la tarda i tot el diumenge. El dia 28, tindrà lloc la inauguració oficial amb un acte en el Citilab, a partir de les 19.30 hores.

El parc de la Infanta també mostrarà els dies 29 i 30 de setembre el vessant més solidari de la ciutat a través de les entitats que col·laboren en projectes de desenvolupament i cooperació en diferents països del món.

Les entitats de la ciutat instal·laran diferents carpes en les quals mostraran les seves iniciatives i en les quals també es podrà debatre i dialogar. Així mateix, es realitzaran activitats complementàries relacionades amb el tema. El lema d’aquest any és “Sobirania alimentària, Alimentació amb sabor a justícia”.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios