www.elllobregat.com
L’Espai Natural del Remolar- Filipines de Viladecans commemora el Dia Mundial dels Ocells

L’Espai Natural del Remolar- Filipines de Viladecans commemora el Dia Mundial dels Ocells

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Aquest espai és una àrea de descans i alimentació enmig de la ruta migratòria del litoral mediterrani que utilitzen 50 milions d’aus cada any
Viladecans va celebrar el diumenge dia 7 , a l’Espai Natural del Remolar-Filipines unes d’activitats lúdiques familiars per commemorar el Dia Mundial dels Ocells. La celebració organitzada pel Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat amb la col·laboració dels ajuntaments del Prat, Gavà, Sant Boi i Viladecans, i recorda la importància dels espais naturals del Delta com a àrea de descans i alimentació enmig de la ruta migratòria de les aus a través del litoral mediterrani.. En total, 188 hectàrees de gran valor natural on s’observen fàcilment aus aquàtiques.

I és que aquests aiguamolls són un observatori privilegiat d’aus perquè es troben en la ruta que fan servir 50 milions d’ocells cada any al llarg del litoral mediterrani. Precisament, fa unes setmanes s’ha iniciat la migració dels ocells hivernants que retornen dels seus territoris de cria a centre-Europa fins als hivernació al nord d’Àfrica. Així, al setembre ja es van veure ocells típicament migradors molt escassos al delta, com un territ pectoral, un territ de Temminck i una cuereta citrina.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios