www.elllobregat.com
L’Ajuntament es posiciona sobre el futur del nou camp de la UE Cornellà

L’Ajuntament es posiciona sobre el futur del nou camp de la UE Cornellà

Andrés Manzano ha es|tat denunciat per un soci del club per una agressió, i el judici es farà dijous.

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Nou capítol en la crisi institucional que pateix la Unió Esportiva Cornellà. Ara, l’Ajuntament de Cornellà ha volgut entrar en escena.

Segons expliquen membres del club, després d’escoltar les dues postures enfrontades (José Gálvez i Andrés Manzano/Miguel Ángel Ventura) ha pres una dràstica decisió respecte a la futura utilització del nou camp municipal de futbol que es va inaugurar l’estiu passat.

Des del consistori s’ha comunicat a les dues parts que no permetrà que una instal·lació municipal, que ha costat més de set milions d’euros, serveixi per a la gestió privada amb ànim de lucre. El desig de l’ajuntament es fixar una gestió amb un model social i esportiu de ciutat.

A més, ja ha comunicat a l’exdirectiu Miguel Ángel Vetura i l’exdirector esportiu, Andrés Manzano, que si guanyen les eleccions hauran de buscar-se un nou espai perquè el primer equip i els diferents conjunts de base federats poguin jugar, ja que la intenció del consistori és que la instal·lació la utilitzi l’Escola amb una gestió municipal.

D’altra banda, en cas que l’actual president José Gálvez surti reelegit, Fernando Lechuga, excoordinador del club, i Andrés Manzano no podran exercir les seves antigues funcions a l’entitat ja que no gaudeixen de la confiança d’un consistori que s’encarregarà de contractar els monitors necessaris pel funcionament de l’Escola.

José Gálvez comenta que “hi ha una complicitat clara entre l’exdirector esportiu Andrés Manzano i l’exdirector José Antonio Cruz, a més d’un altre directiu que ja no està al club i que signava xecs i pagava amb el vist i plau d’en Cruz i sense el meu coneixement. Penso que han fet una trama orquestrada i organitzada que funciona des de fa mesos amb una manipulació d’entrenadors, monitors i estómacs agraïts. Tot això s’està investigant i, a més, hi ha una auditoria independent que està treballant de valent per aclarir la gestió d’aquestes persones. Una vegada que tinguem la documentació necessària hi ha la intenció de posar denúncies individuals i col·lectives en el cas que es trobin irregularitats”. A més explica que “l’objectiu final d’aquestes persones sempre ha estat dominar el club a tots els nivells i jo era l’únic que els hi feia nosa”.

D’altra banda, sobre una victòria d’una possible -encara que no definida candidatura opositora- el president de la UE Cornellà manifesta que “si guanyen serà el principi del fi del ric teixit associatiu que hi ha actualment, en els que cobren es faran els caps dels clubs i els que paguen seran uns espectadors més. Si això prospera es podria estendre a altres entitats ja que semblarà que hi ha alguna cosa a guanyar”.

Agressió
D’altra banda, segons informen des de l’entitat, aquest cap de setmana es va produir un desagradable incident al camp de futbol amb Andrés Manzano com a protagonista. L’exdirector esportiu de la UE Cornellà va agredir un soci del club en una discussió entre les dues parts. El soci l’ha denunciat i dijous està previst que hagi el judici.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios