www.elllobregat.com
La Fira Infantil de Nadal escalfa motors

La Fira Infantil de Nadal escalfa motors

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El saló lúdic i cultural commemora del 19 al 31 de desembre el seu vintè Aniversari
Fira de Cornellà està acabant de perfilar la vintena edició de la Fira Infantil de Nadal, un gran saló lúdic i educatiu amb 8.300 metres quadrats de superfície i amb un munt de propostes culturals, esportives i d’esbarjo. La fira obrirà les seves portes el 19 de desembre i fins el dia 31 es convertirà en un paradís per gaudir de les vacances nadalenques tot i que els dies 19, 20 i 21 de desembre la Fira Infantil de Nadal acollirà només la visita de les escoles que així ho concertin. L’experiència de vint anys avala la nostra fira que posa a l’abast de grans i petits una interessant proposta lúdica i alhora educativa i cultural. I en moments de crisi, la Fira Infantil de Nadal s’adapta a les butxaques de totes les famílies amb unes tarifes on només paguen els nens. Tornem a donar vigència, un any més, a l’entrada per unitat familiar. Així, la unitat familiar amb un nen pagarà 7€ per dia, una família amb dos nens pagarà 12€ i una unitat familiar amb tres nens haurà d’abonar 15€. A canvi, tota una jornada de diversió, preus per a nens de dos a 12 anys. La Fira Infantil de Nadal obrirà tots els dies d’11h a 20h a excepció dels dies 24 i 31 que es tancarà a les 18h. Els dies 25 i 26 de desembre la Fira romandrà tancada.

L’interessant racó pels més petits
La Fira Infantil dóna cabuda a tot tipus d’activitats. El secret del nostre saló és la combinació entre entreteniment i esbarjo amb tallers de manualitats, esport, divulgacions de valors culturals, ambientals i solidaris, actuacions en viu o fins i tot karaoke. Hi ha activitats per a totes les edats entre els 2 i els 12 anys. Els visitants més menuts també podran gaudir amb les atraccions típiques de fira com els cavallets Disney, llits elàstics, autos de xoc i un racó de joc simbòlic organitzat per la ludoteca El Dau.

L’oferta firal es complementa amb castells inflables, tobogans, videojocs i actuacions en viu com les que aniran a càrrec de l’acadèmia Star Dance Studio de Cornellà.

Tallers educatius de tota mena
Molts dels nens que visiten la fira cada any senten devoció per les manualitats. De fet és un dels espais que a cada edició susciten més expectació. Enguany els nens i nenes també podran deixar volar la imaginació. La Fira Infantil de Nadal oferirà la possibilitat de participar en tallers que fan servir materials reciclats. Totes aquestes propostes tenen a veure amb la promoció de valors mediambientals i sostenibles gràcies a la col·laboració del Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament.

D’altra banda, els esplais i entitats de la ciutat també col·laboren amb la fira convidant als visitants a participar de les seves idees per desenvolupar la imaginació i la creativitat.

Diversió esportiva a dojo
Sens dubte, l’apartat dels esports és un dels que reben millor acollida edició rere edició. Al llarg d’aquests dies es podran practicar en el saló bàsquet, futbol sala, tennis taula, futbol i practicar en el circuit de patinets. L’objectiu es donar preferència a la pràctica d’esports en equip. Així els monitors del grup de Voluntaris de Cornellà s’encarregaran d’organitzar petits campionats oberts a la participació de tots els nens i nenes.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios