www.elllobregat.com
Les comarques de Barcelona exporten béns per un valor superior als 30.000 milions d’euros

Les comarques de Barcelona exporten béns per un valor superior als 30.000 milions d’euros

Por Antoni Rodríguez
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Entre gener i setembre d’enguany, les comarques de Barcelona han exportat béns per un valor superior als 30.000 milions d’euros, mantenint-se així com la província més exportadora de l’Estat Espanyol, segons l’Informe de Conjuntura de la província de Barcelona.
Tercer trimestre de 2013, elaborat per la Diputació de Barcelona.

Per tipologia dels béns, destaquen la fabricació de vehicles, les industries químiques i farmacèutiques i la fabricació de maquinària. Respecte l’any anterior, es fan evidents els augments en els sectors químic, farmacèutic, alimentació i confecció.

Un exemple es l’empresa Avanza Logistics, operador de transport que consolida el seu projecte empresarial amb la posada en marxa d’una delegació a Barcelona amb el director David Gómez Corpas. Un pla d’expansió i posicionament que ha portat a aquesta empresa posada en marxa a l’octubre 2010 a Valencia , a posar a disposició dels seus clients una xarxa pròpia entre els principals nusos logístics del territori nacional.

Pel que fa al mercat de treball, en el tercer trimestre d’enguany, el comportament interanual a la demarcació de Barcelona mostra xifres encara negatives en gairebé tots els indicadors, però es comencen a veure variacions favorables com en l’ocupació femenina o en l’atur estimat.

Antoni Rodríguez||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (13)    No(0)

+
0 comentarios