www.elllobregat.com
Prop de 280 vols privats en una setmana a l’Aeroport de Barcelona – El Prat

Prop de 280 vols privats en una setmana a l’Aeroport de Barcelona – El Prat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
En motiu del Mobile World Congress, el tràfic de vols privats augmenta, a la infraestructura pratenca, un 271% en comparació amb una setmana tipus.
La ressaca del MWC encara durarà uns dies. Continua el ball de dades i de rècords al voltant de tota la Fira que s’organitza a la plaça Europa d’Hospitalet. Si la mobilitat és un dels factors claus, el primer implicat és l’Aeroport de Barcelona – El Prat, el qual ha vist incrementar tots els tants per cent d’una manera sorprenent.

Fent resum d’aquests dies, entre la Terminal 1 i la 2 s’han arribat, pràcticament, a les 70.000 sortides en taxi, així com als 3.600 serveis de Vehicles de Transport Concertat, el que significa un increment del 56 i del 106%, respectivament.

Si ens fixem en l’operació sortida, dades excel•lents. Només en la jornada d’ahir dijous -el primer dia de l’operació sortida que s’allargarà fins al dos de març- les vendes van augmentar un 93% del que és habitual sent –com és habitual- els productes de perfumeria, de celler i de souvenirs de Barcelona els més demandats. Però no només parlem de productes sinó també de serveis: i és que el centre de negocis de l’aeroport ha fet ple durant aquests dies.

A més, per l’Aeroport de Barcelona – El Prat han passat en una setmana 278 vols privats, un 271% més de l’habitual, xifra que encara creixerà en aquests dies. I és que el turisme de luxe i d’alts executius, aquest dijous, s’ha tornat a notar. Pel que fa a les sales VIP de l'aeroport, en l'operació sortida les han utilitzat 8.100 usuaris, que suposa un increment del 11% respecte al MWC de l'any passat i un 159% més que en una setmana habitual. Dades i dades que engreixen la importància del MWC que estarà a Barcelona, com a mínim, fins el 2018.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios