www.elllobregat.com
L’Ateneu de Martorell estrena una programació cultural estable

L’Ateneu de Martorell estrena una programació cultural estable

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’equipament organitzarà, d’octubre a juny, quatre activitats mensuals, una per setmana, amb l’objectiu de fidelitzar el públic i implicar les entitats municipals.
Teatre, música, cinema, humor, tallers, festa i futbol. No faltarà de res a l’Ateneu de Martorell després que ahir, l’Ajuntament de Martorell presentés la nova proposta d’usos per l’equipament. La novetat, tota una programació estable d’activitats, tal i com van explicar el primer tinent d’alcalde, Xavier Fonollosa, de la mà de la regidora de Cultura i Joventut, Cristina Dalmau.

D’octubre a juny, l’Ateneu de Martorell organitzarà activitats relacionades amb l’art o la representació de manera setmanal: seran, per tant, quatre activitats mensuals –com a mínim- els dijous, divendres o diumenges al matí. La primera setmana es dedicarà al teatre, la segona als concerts, la tercera al cinema i la quarta a les jam sessions, que anirà a càrrec de l’Escola Municipal de Música, tal i com detallava Dalmau.

D’altra banda, en el marc de les propostes Cola Extra i Jove Forma’t, l’Ateneu oferirà -les tardes de dimarts, dimecres i dijous- tallers o formacions de, en concret, risoteràpia, punts de llibre, àlbums de fotografia, confecció de nines Fofutxes, Instagram i swing. A l’Ateneu, com no podia ser d’altra manera, no faltarà els partits de futbol més destacats de la temporada.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios