www.elllobregat.com
La Policía Municipal de Gavà renova la seva flota amb vehicles híbrids

La Policía Municipal de Gavà renova la seva flota amb vehicles híbrids

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Altres ciutats com el Prat de Llobregat o Collbató van confirmar la mateixa iniciativa per millorar l’eficiència energètica.
La Policia Local de Gavà ha presentat avui el primer cotxe híbrid de la patrulla municipal amb el doble objectiu, d’una banda, de reduir l’impacte ambiental dels vehicles policials i, de l’altra, de promocionar aquest tipus de cotxes entre la ciutadania.

El consistori creu que són una alternativa efectiva als vehicles de combustió. Així es referia l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez: “En el marc del programa de renovació de la flota apostem per l’adquisició de vehicles més sostenibles i econòmics, com és el cas d’aquest híbrid. Un vehicle que hem adquirit a través d’un leasing (arrendament financer) i que ofereix totes les prestacions d’un cotxe policial tradicional però rebaixa considerablement el consum”.

Aquest primer cotxe híbrid de la Policia Municipal de Gavà s’afegeix a la flota de motocicletes elèctriques del cos, després del canvi fet a partir de 2011, en una proposta que s’ha portat a terme en altres municipis de la comarca com, per exemple, El Prat de Llobregat i Collbató.

12 de març de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios