www.elllobregat.com
María Gómez del Pozuelo, protagonista del Cornellà Creació Fòrum

María Gómez del Pozuelo, protagonista del Cornellà Creació Fòrum

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La consellera delegada de Womenalia i referent com a dona emprenedora, ha destacat l’accent en el lideratge de la dona en el món empresarial, en un cara a cara amb el periodista Manel Fuentes.
“Pots arribar allà on vulguis”, deia avui María Gómez del Pozuelo, consellera delegada de Womenalia i referent internacional com a dona emprenedora, en la jornada del Fòrum Cornellà Creació.

Compartint escenari amb el periodista Manel Fuentes, la ponent ha destacat el lideratge de la dona a la conferència “El poder femení a la xarxa”, a la qual ha assistit El Llobregat. María Gómez, en referència al paper del col•lectiu femení, precisament, dies després del Dia Internacional de la Dona, ha deixat anar algunes dades: només un 11% de les dones arriben a ocupar càrrecs directius, un 3’6% a Consells d’Administració i només un 30% s’atreveixen a emprendre.

María Gómez és una d’aquest 30% que va decidir engegar una proposta. Womenalia.com, a punt de complir dos anys i mig de la seva creació, s’ha convertit en la primera networking mundial de dones emprenedores. Womenalia.com és una xarxa social de dones professionals, que posa en contacte a perfils de dones amb interessos i necessitats afins i un objectiu comú: augmentar la visibilitat del talent femení en el terreny empresarial; així com fomentar l’emprenedoria i l’accés a llocs directius entre les dones. En consonància amb la frase de Gómez del Pozuelo, “pots arribar on vulguis”, Womenalia.com pretén impulsar a les dones i que aconsegueixin els reptes que es proposen.

A més d’exposar el seu cas personal, la ponent d’avui del Cornellà Creació ha resolt dubtes al voltant de l’emprenedoria: la qüestió del finançament, el procés de creació d’una empresa o les start up han estat alguns del temes a tractar. Tot junt, un bon aperitiu del que serà la pròxima Jornada per l’Emprenedoria del dia 20 de març.

14 de març de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios