www.elllobregat.com
El Consell Comarcal presenta el 7è Congrés Nacional de la Gent Gran

El Consell Comarcal presenta el 7è Congrés Nacional de la Gent Gran

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’objectiu és reflexionar sobre les diverses realitats que viuen les persones grans i tractar les principals problemàtiques, inquietuds o necessitats del col•lectiu.
“Junts podem” és el lema del Consell de la Gent Gran de Catalunya (CGGC) que avui ha presentat el 7è Congrés Nacional al Consell Comarcal del Baix Llobregat. El CGGC ha designat les persones que formaran part de la delegació de la comarca al Congrés Nacional, totes elles membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran.

El procés preparatiu del Congrés acabarà el dia 1 d’octubre amb un acte central a Món Sant Benet, a la comarca del Bages, en què es presentaran les ponències, conclusions i el manifest definitiu del CGGC, una entitat amb un objectiu clar: reflexionar sobre les diverses realitats que viuen les persones grans al nostre país i tractar les principals problemàtiques, inquietuds o necessitats del col•lectiu.

La delegació del Baix Llobregat al 7è Congrés està formada per 26 delegades i delegats del Consell Consultiu comarcal de la Gent Gran i 4 suplents, que ja estan treballant en els continguts de dues ponències: “Persona, societat i benestar” i “La Catalunya del futur”.

26 de març de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios