www.elllobregat.com
L'Hospitalet celebra la 3a Jornada de la Formació Professional

L'Hospitalet celebra la 3a Jornada de la Formació Professional

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Els centres de la ciutat ofereixen 40 especialitats diferents de 15 famílies professionals
Aquest matí s’ha celebrat la 3a Jornada de la Formació Professional de L’Hospitalet, coincidint amb el desenvolupament, per primer cop, de la 1a Setmana de l’FP a L’Hospitalet, que té lloc els dies previs a l’inici del procés de preinscripció per al proper curs 2014-2015. A la trobada d’avui participen professors, agents socials i econòmics, alumnes i famílies amb l’objectiu de posar en comú un procés de reflexió de totes les persones interessades en la formació professional a la nostra ciutat. Els tinents d’alcalde de Serveis a les Persones, Lluís Esteve, i de Promoció Econòmica, José M. García Mompel, han inaugurat la jornada.

Durant els dies de la Setmana de l’FP a L’H, el conjunt d’instituts i centres que imparteixen formació professional, juntament amb l’Ajuntament, organitzen un seguit d’activitats i jornades de portes obertes, amb les quals es vol donar a conèixer l’oferta de formació professional a la ciutat així com els centres que la imparteixen.

A L’Hospitalet, els joves poden trobar per estudiar més de 40 especialitats reglades de 15 famílies professionals diferents, com són química, administració i gestió; informàtica i comunicacions o sanitat, entre d’altres. En total els centres ofereixen prop de 4.000 places. Actualment, 1.460 alumnes cursen cicles de grau mitjà d’FP; 1.861 alumnes fan cicles de grau superior i 640 alumnes opten als certificats de professionalitat.

Els cicles formatius més demandats pels alumnes de L’Hospitalet són cures auxiliars d’infermeria, laboratori, conducció d’activitats esportives, gestió comercial i màrqueting, desenvolupament de pàgines web i educació infantil.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios