www.elllobregat.com
XV Nit de l’Esport de Castelldefels premia als millors esportistes locals

XV Nit de l’Esport de Castelldefels premia als millors esportistes locals

Por Lucía Gaudioso
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Castelldefels ha premiat la trajectòria dels millors esportistes i equips de la temporada 2013-14 de la ciutat en el marc de la quinzena edició de la Nit de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament de Castelldefels, a través del Patronat Municipal d’Esports. 

A la cerimònia, que es va celebrar el passat 30 d’abril, van assistir entre la multitud d’esportistes l’Alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, i el regidor d’esports, Marc Soler.

Reyes va declarar en el seu parlament al final de l’acte que “la Nit de l’Esport no només premia l’esforç i la vàlua dels jugadors i jugadores a títol individual, sinó que a més es reconeix la tasca dels clubs i dels representants de les entitats esportives”. L’alcalde de Castelldefels va destacar la importància de l’esport al municipi, que genera un ingrés de mil milions d’euros anuals i també alhora genera nous llocs de treball.

Álex Mussolini (Windsurf) i Sara Gil (handbol), van ser guardonats com a millors esportistes de l’any a Castelldefels en “l’edició més divertida dels últims quinze anys”, segons Manuel Reyes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios