www.elllobregat.com
Imatge d'arxiu de la darrera Fira Tapa al Prat
Imatge d'arxiu de la darrera Fira Tapa al Prat

El ‘Maig Gastronòmic del Pota Blava’ creix i arriba ja a quatre municipis

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La V Edició de les Jornades Gastronòmiques que organitza l’AGT amplia la zona geogràfica i participaran restaurants de Cornellà de Llobregat, Sant Boi i L’Hospitalet, a més de El Prat de Llobregat, on es va crear inicialment
Porten quasi deu dies de l’edició d’enguany, i la cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava, l’únic pollastre amb Indicació Geogràfica Protegida, apunta a renovar l’èxit de l’any passat on es van arribar als 5.000 menús venuts o, fins i tot, a superar-lo tenint en compte la principal novetat per aquest any.

L’AGT amplia la seva zona de participació a un total de quatre municipis, comptant El Prat de Llobregat, on es va crear la iniciativa: al ‘maig gastronòmic’ participaran restaurants de Cornellà, Sant Boi i l’Hospitalet. Això vol dir que l’AGT s’apropa a quasi mig milió d’habitants tenint en compte que són els municipis amb més població del Baix Llobregat, a més de la segona ciutat més gran de Catalunya. Tot un salt d’aquesta consolidada associació que treballa per promocionar els productes locals de la comarca. La vam veure recentment al Quinto-Tapa de la Carxofa al Prat, amb el fi de festa al Fira Tapa, l’hem vist estrenar-se a la Fira de l’Espàrrec amb gran èxit de participació i ara torna amb aquesta iniciativa que celebra un lustre als restaurants de la comarca. La campanya de la cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava es podrà gaudir fins a l’1 de juny.

09 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios