www.elllobregat.com
Comença la segona edició del Quinto Tapa Cornellà

Comença la segona edició del Quinto Tapa Cornellà

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’AGT torna a impulsar aquest projecte del 15 de maig al 15 de juny, després de les més de 15.000 tapes venudes l’any passat
De vegades caiem en la simplicitat de pensar que una tapa és quelcom ràpid de fer, un cop ràpid de fregidora, un producte d’aquest país més famós per la tradició que no pas per la qualitat. L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat torna a demostrar que no és així amb un ampli ventall de tapes per aquesta segona edició del Quinto Tapa Cornellà que avui aixeca el teló. Brandada Francesa amb Tòfona blanca, Rosbif de bou i foie o iogurt d’espàrrecs de Gavà són alguns dels exemples de les tapes dels divuit restaurants de Cornellà que participaran, enguany, al Quinto Tapa de la ciutat.

L’AGT repeteix campanya després de l’èxit de la seva estrena, al 2013, amb més de 15.000 tapes venudes; èxit que s’ha anat repetint tant a El Prat de Llobregat, L’Hospitalet o Gavà, recentment, a la Fira d’Espàrrecs de la ciutat.

Per aquesta edició, es dividirà la presència del Quinto Tapa en dues zones i funció d’aquest mapa que podran trobar al conegut Tapaport de l’AGT, podran participar en diferents concursos: per a qui completi el Tapaport Or, entra en joc un viatge a Roma; el Tapaport Argent comporta un dinar a la Fàbrica Moritz de Barcelona; i també un premi per als que facin fotografies amb l’Instagram. Al marge dels clients, el restaurador tindrà doble protagonisme. Hi haurà premi a la millor tapa popular, i es manté el premi al millor cambrer, per motivar també una excel•lència en el servei que ofereixen els restauradors.

Fomentar el producte autòctom, de km 0, i promoure els restaurants locals són els dos objectius fonamentals de l’AGT; en aquest mateix sentit, la ruta d’aquest any, a més, acabarà amb una FiraTapa el darrer cap de setmana del Quinto Tapa on participaran pràcticament tots els restauradors.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios