www.elllobregat.com
La U.E. Cornellà puja a 2a B per primera vegada

La U.E. Cornellà puja a 2a B per primera vegada

Els de Jordi Roger es van sobreposar al gol matiner de l’Izarra i en 20’ havien aconseguit remuntar el partit gràcies als gols d'estratègia.

Por Lucía Gaudioso
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

El Nou Municipal de Cornellà es va quedar petit ahir. Més de 2.500 persones, la millor entrada mai vista, van estar presents en un dia històric per l’entitat del Baix Llobregat. La cita prometia grans emocions i l’equip no va fallar. Això si, va tocar patir.

I és que l’Izarra es va avançar tot just començar el partit amb un gol de Txtitxo, que a més d’obrir el marcador, donava la volta a l’eliminatòria. Precisament això era el que no volia Jordi Roger, ja que l’equip navarrès sap jugar molt bé amb el marcador a favor. Però ahir, la ciutat de Cornellà no estava preparada per endur-se una decepció i els jugadors ho sabien. Pocs minuts després del primer gol, els verd-i-blancs van aconseguir l’igualada gràcies a Txemi, que va rematar una falta lateral centrada per Israel. Novament l'estratègia, aquest cop de córner, va ser protagonista en els dos següents gols. Mateix assistent, però rematadors diferents. Dani Martí, golejador també a Estella, va donar la volta al marcador al minut 16, i Oscar Muñoz va fer el cop de cap de la tranquilitat al minut 23. En poc temps, Jordi Roger respirava alleujat gràcies a l’estratègia. Tres centrades, tres rematades i la 2a B a tocar.

L’Izarra va tornar a intentar-ho i hagués pogut reduïr distàncies abans del descans, però Fermín Uriz no va estar afortunat en la definició. A la segona part, el partit va ser molt més travat i la U.E. Cornellà no va concedir gaires ocasions. Luis va substituir un marejat Pep Caballé, i a Chus, porter juvenil, li va tocar també suplir a José, lesionat.

Però ni els imprevistos van aturar a un Cornellà llançat cap a la 2a B per primera vegada en la seva història. Els aficionats del Nou Municipal no van poder aguantar les ganes de felicitar els jugadors i celebrar la victòria amb ells i amb el xiulet final de l’àrbitre la invasió de camp va ser un fet. Corredisses, crits, ànims i alegria, molta alegria. Cornellà va ser una festa per celebrar una fita històrica per al club i per la ciutat del Baix Llobregat.

La festa va continuar al vestidor amb uns jugadors embogits incapaços de contenir la seva alegria. No era per menys. Jordi Roger també es va mostrar molt emocionat: “És molt gran el que hem fet. Quan vaig arribar al club, l’equip pujava a Tercera, i ara estem a Segona B. Això es valorarà quan passin els mesos o els anys. No tinc paraules, sóc tot emoció ara mateix. El partit ha començat de la pitjor manera, però gràcies a l’estratègia hem aconseguit pujar a 2a B.”

Aquest dilluns a partir de les 19.30h, tota la plantilla farà la recepció oficial a la Plaça de l’Ajuntament de Cornellà, on els campions de Lliga i nou equip de Segona Divisió B faran entrega de diferents obsequis a l’alcalde de la ciutat, el Sr. Antonio Balmón.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios