www.elllobregat.com
La U.E. Cornellà tanca el millor capítol de la seva història

La U.E. Cornellà tanca el millor capítol de la seva història

L’alcalde de la ciutat va rebre els integrants de l’equip a la sala de plens de l’ajuntament

Por Lucía Gaudioso
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

El club de la ciutat de Cornellà marxa de vacances amb la feina ben feta. L’any que ve els hi espera una temporada plena d’il•lusións, nous reptes i nous objectius en una categoria a la que mai hi han pogut ascendir.

Els jugadors i el cos tècnic de la U.E. Cornellà van visitar ahir l’alcalde de la ciutat, Antoni Balmón, per lliurar-li com a obsequi la samarreta de competició signada per tots els integrants de la plantilla, així com la samarreta de l’ascens i del campionat de Lliga. Aquest, va ser l’acte institucional que va posar punt final a les celebracions arran de l’ascens del club del Baix Llobregat a Segona divisió B.

Tot i que l’acte del lliurament era exclusiu i privat pels jugadors i personal del club verd i blanc, la major part dels aficionats que esperaven fora van poder entrar a la sala de plens de l’ajuntament i gaudir de les paraules dels jugadors, el president del Cornellà, Àlex Talavera, el tècnic Jordi Roger i de l’alcalde de la ciutat, Antoni Balmón. Es va organitzar l’acte perquè els jugadors poguessin sortir al balcó de l’ajuntament, però a causa de la pluja es va oferir als aficionats i familiars la possibilitat d’entrar dins el recinte municipal.

El capità David García va agafar el torn de paraula i va comentar la dificultat d’aquesta temporada i el patiment de tot l’any que s’ha capgirat d’una forma espectacular gràcies a l'esforç de cadascun dels integrants que han assegurat la cohesió del grup. A més, també van parlar Pep Caballé i Luis Gaudioso, un dels jugadors que més anys porta a l’entitat, concretament des de que tenia deu anys en la seva etapa d’Aleví A.

Per la seva part, el president del club, Álex Talavera va dirigir unes paraules resumint l’esforç realitzat durant tota la temporada, apuntant també que es treballarà per créixer més com a club, tant en l’àrea social com en l’esportiva.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios