www.elllobregat.com

Servikart diu prou

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’empresa de recollida de carrets de l’Aeroport de Barcelona-El Prat tanca avui dues jornades de vaga amb un seguiment del 100%
Tots els treballadors de Servikart, l’empresa de recollida de carrets de l’Aeroport de Barcelona-El Prat, ha dit prou i s’ha plantat definitivament amb una doble jornada de vaga a la infraestructura pratenca. Després de mesos d’acomiadaments i canvis, els setanta treballadors de l’actual plantilla; és a dir, el 100% dels auxiliars han fet seguiment de la vaga per demanar a l’empresa que es comprometi a mantenir a tota la plantilla i que respecti el conveni col•lectiu per cobrir absències del personal i millorar les condicions salarials dels treballadors.

Servikart, amb tres torns i donant servei a les dues terminals, s’encarrega de recollir i mantenir organitzats tots els carrets de les terminals. Tant a les plantes com a la zona de taxis i altres transports o als pàrquings de la infraestructura. Després, com dèiem, d’acomiadaments i mesos de negociacions, la inestabilitat dels treballadors va tornar a ser palpable amb la proposta del servei de pagament. Finalment, aquesta iniciativa –a última hora i després de tenir-ho tot preparat- no va tirar endavant i està, a dia d’avui, totalment paralitzada. No obstant, l’empresa Servirisk continua fent neteja de la seva plantilla tot i estar sota mínims.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios