www.elllobregat.com

INNOBAIX convoca la segona edició del Start Up Training

martes 02 de septiembre de 2014, 12:33h

Després de l’èxit a la seva estrena, amb 20 empreses participants. INNOBAIX continua impulsant el creixement empresarial amb una nova edició d’aquest programa que començarà el 2 d’octubre

INNOBAIX, en col·laboració amb l’Escola de Negocis EADA i la patronal AEBALL, ja ha obert el període d’inscripcions per a la segona edició de l’Start Up Training, el programa de capacitació d’empresaris i directius d’empreses innovadores o amb alt potencial de creixement. Després de la bona estrena a l’estiu, arriba una nova entrega d’aquest programa que es composa de vuit sessions de 3 hores de formació, un workshop de presentació de projectes i dues tutories per projecte i que s’imparteix a les instal·lacions de l’Innobaix al Citilab de Cornellà.

Subvencionat per la Diputació de Barcelona i l’AMB, el nou Start Up Training començarà el pròxim 2 d’octubre i fins al 6 de novembre amb l’objectiu fonamental d’aconseguir reforçar les empreses en els seus processos de creixement. IrradiaFM és una de la vintena d’empreses que van participar a la primera edició. “De tots els cursos als quals he assistit d’emprenedors -que han estat molts-, destaco notablement la formació rebuda i els coneixements que et fan adquirir d’una forma pràctica. Ha estat un curs intensiu i que han sabut compactar l’essencial per a propulsar a l’èxit el teu negoci”, comenta Beatriz Cobo, sòcia d’aquesta nova empresa especialitzada en aplicacions per ràdios. I afegeix: “Recomano l’Innobaix Start Up Training per la qualitat de les sessions, la professionalitat dels ponents i per un suport molt vàlid, que és el que estan fent les entitats que hi ha al darrere del programa. No és un curs que queda en teoria, sinó que et donen eines que et poden fer obrir moltes portes”.

Si es vol participar, només cal enviar un correu a l’adreça [email protected] amb les dades de l’empresa i de la persona participant.

02 de setembre de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios