www.elllobregat.com

La cultura s’apropa al barri de Santa Eulàlia de L’Hospitalet

viernes 10 de octubre de 2014, 17:11h
Aquest cap de setmana s’inicia una nova temporada dels Dissabtes a Santa Eulàlia. Cultura al barri
Aquesta setmana explicàvem a El Llobregat la renovació de l’escultura a la Plaça Europa en el marc del projecte Sculture’s Corner, amb l’objectiu d’apropar la cultura al carrer. Doncs bé, en aquest mateix sentit, aquest cap de setmana torna una nova temporada dels ‘Dissabtes a Santa Eulàlia. Cultura al barri’, una activitat de caràcter mensual per gaudir de propostes artístiques, així com del comerç local del barri.

Organitzada pel Centre Cultural Santa Eulàlia, Plàudite Teatre i Santa Eulàlia Comerç, aquest 11 d’octubre hi haurà un recorregut per tres espectacles de teatre i música de 15 minuts realitzats a diferents llocs del barri.

Las películas de invierno de Juan Mayorga, a càrrec de Plàudite Teatre, i Perfil, de Frotalamparas, són les propostes teatrals. La música la posarà Another Way, un duet format per Atenea Carter, cantant i teclista, i Mark Rock, guitarrista i productor, que interpretaran temes propis i versions de música negra i rock.

El preu per als tres espectacles és de 8 euros. La venda d’entrades es farà el mateix dia de l’espectacle a partir de les 18.30 hores a l’estand de Dissabtes a Santa Eulàlia, ubicat a la plaça de Francesc Macià i Llussà.

La següent edició de Dissabtes a Santa Eulàlia serà el 15 de novembre.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios