www.elllobregat.com

L’Hospitalet redueix en un 5% els delictes durant el període estiuenc

lunes 03 de noviembre de 2014, 12:25h
L’Ajuntament valora positivament la campanya ‘Estiu segur 2014’ on han participat els diferents cossos de seguretat del municipi
Estadístiques favorables en matèria de seguretat a L’Hospitalet. La ciutat ha tancat el període d’estiu amb una reducció delictiva del 5’02% respecte l’any anterior. Estem parlant de dades entre l’1 de juny i el 30 de setembre, just quan es va portar a terme la campanya ‘Estiu segur 2014’. D’alguna manera, les dades donen la raó a l’èxit d’aquesta campanya que tenia l’objectiu de millorar la seguretat a l’espai públic i on van participar els diferents cossos de seguretat del municipi; es a dir, Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i Policia Nacional.

L’alcaldessa, Núria Marín, s’ha mostrat satisfeta pels resultats i ha destacat que “la campanya seguia la línia de les dels darrers anys, és un dispositiu, una feina, molt efectiva”. Núria Marín ha dit que, un cop més, “la coordinació policial entre els tres cossos de seguretat que operen a la ciutat ha demostrat que la suma d’esforços és el més eficient per donar un millor servei a la ciutadania.” L’alcaldessa ha afegit que “l’objectiu és sempre garantir la convivència i la seguretat i que tots puguem gaudir de l’estiu a la ciutat tranquil·lament, i sempre respectant totes les normes que ens han de regir”.

Durant la campanya “Estiu segur 2014” es van aixecar 462 actes per consum o tinença de substàncies estupefaents, es van practicar 43 detencions per tràfic de drogues, es van fer 464 controls policials de pas de vehicles i persones i es van tramitar un miler de denúncies per incompliment de l’Ordenança municipal del civisme i la convivència, una xifra semblant a la de l’any anterior.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios