www.elllobregat.com
Els hotels gestionats pel Grup FGC podran conèixer l’opinió dels visitants a través d’Happyclick

Els hotels gestionats pel Grup FGC podran conèixer l’opinió dels visitants a través d’Happyclick

lunes 10 de noviembre de 2014, 17:30h
Aquest és un projecte impulsat pel clúster ferroviari Railgrup, presidit pel Grup FGC
Happyclick és un sistema que s’està implantant al sector de turisme, hotels, empreses i esdeveniments, per saber l’opinió dels usuaris en temps i lloc reals i objectivar la qualitat del servei prestat. L’Hotel Vall de Núria ja compta amb la Happyclick Box, per tal de copsar el nivell de satisfacció dels visitants, i l’Hotel Port Ainé 2.000 la inclourà properament.

A part de l’avantatge principal que és la millora d’atenció i servei al client, aquest sistema permet entendre les necessitats dels usuaris i fer que se sentin partícips del procés de millora. A més, fent un bon ús d’Happyclick és possible diferenciar-se de la competència.

Per tal de recollir la informació, els usuaris que ho desitgin poden valorar el servei rebut mitjançant un qüestionari a través d’un Happyclick Basic, Private o Box, o mitjançant enquestes per correu electrònic. A l’Hotel Vall de Núria es poden fer valoracions del grau de satisfacció general, de la comoditat i el confort del cremallera i l’hotel, les habitacions i les diferents instal·lacions, com també dels serveis i activitats que disposen. En cas d’una valoració negativa el sistema permet rebre alarmes. L’aplicació d’aquest sistema és un projecte d’innovació que el clúster Railgrup, presidit per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, que ha impulsat d’acord el seu compromís amb la millora del servei i atenció a l’usuari com a centre de la nova estratègia de mobilitat ferroviària.

Aquesta iniciativa se suma a les accions que ja es realitzen des d’FGC per recollir la informació dels usuaris i poder millorar el servei, com per exemple, les enquestes de satisfacció al client (ISC) que es realitzen anualment, les reunions de focus group per conèixer el grau de satisfacció sobre la comunicació i la informació, o els suggeriments que arriben dels clients i també dels agents d’estació.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios