www.elllobregat.com

El 9N tu hi vas tenir molt a dir

Por Jordi Garcia Mas
viernes 12 de diciembre de 2014, 04:15h
No ens silenciaran. Les seguides negacions i prohibicions, tant del Sr Rajoy com del mateix Tribunal Constitucional envers al procés, no fan altra cosa que posar de manifest la immaduresa democràtica de l’Estat Espanyol.
En repetides ocasions s’ha culpat al Sr Mas de les diverses manifestacions i festejos reclamant el dret a decidir, se’l titlla de manipulador de masses i d’enganyar als ciutadans. Ara es veu, que el poble és cec, sord i per suposat mut. Donen per fet que el poble no té ni aptituds ni actituds suficients per raonar i opinar lliurement envers el seu futur polític. Fins quan estem disposats a seguir callant mentre som qüestionats i menyspreats?

Potser, el que succeeix és que el Govern Espanyol no ha entès que és el propi poble de Catalunya el que s’ha aixecat per demanar poder parlar i ser escoltat, potser el que el Sr Rajoy no ha comprés és que el poble català no defalleix, i que cada vegada que intenten silenciar-nos ens aixequem més forts i amb més convenciment que una nova Catalunya és possible.

El nostre poble anhela ser respectat i viure amb dignitat, i aquesta fita només s’aconseguirà amb la nostra plena i total llibertat. El passat 9 de novembre Catalunya va demostrar al món que és possible, si és té voluntat i il·lusió, d’apostar per la construcció d’un nou país, el procés participatiu que va mobilitzar més d’un milió tres-centes mil persones va ser una projecció del que és capaç de fer el poble català. Som un gran país, tenim estructura i capacitats suficients per créixer i ser un poble potent, ric i pròsper.

La gran mobilització festiva i pacífica del 9N fa por a Madrid, el govern Espanyol només es repeteix amb arguments buits i desgastats, la seva nefasta i pèssima gestió en reconduir el procés català només fa que debilitar a un govern dictatorial que no creu en el diàleg ni en la democràcia.

El món ens ha vist, el món coneix la nostra història i reconeix que aquesta situació no es pot allargar, nosaltres seguirem en peu, perquè com diu el poeta Miquel Martí i pol en el poema Ara Mateix, tot està per fer i tot és possible.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto