www.elllobregat.com
El ICS destitueix al gerent de l’Àrea Metropolitana Sud
Ampliar

El ICS destitueix al gerent de l’Àrea Metropolitana Sud

lunes 23 de febrero de 2015, 13:17h

El cessament del gerent Alfredo García es farà efectiu el 9 de març

L’Institut Català de la Salut (ICS) relleva, amb data de 9 de març, al gerent de l’Hospital de Bellvitge i de l’Àrea Metropolitana Sud, Alfredo García Díaz. No és el primer alt càrrec que destrona ICS en els últims mesos, fa unes setmanes el gerent de Vall Hebron també va ser destituït però redireccionat com a responsable de l’àrea d’Innovació. Però el cas de García és diferent, ja que no s’ha informat del destí del gerent.

L’ICS al·lega el cessament “per motius de reorganització i gestió” i d’altra banda els treballadors de l’Hospital han acollit la noticia amb “satisfacció”. Es tracta d’una destitució que arrossega un historial de motins i crítiques. Sota la seva direcció l’anterior estiu es va viure un moviment de queixa en què els pacients es negaven a abandonar els llits per evitar el tancament de les unitats (Bellvitge compta amb 625 llits mentre que el 2008 en tenia gairebé mil). Paral·lelament, l’1 de novembre s’inaugurà un nou servei d’urgències, el que pretenia ser una millora hospitalària va acabar amb importants crítiques per part dels usuaris, per la falta de senyalització exterior.

L’Hospitalet de Llobregat, el Baix Llobregat i el Garraf, es troben sota el paraigües d’Alfredo García. L’Àrea Metropolitana Sud comprèn a part de l’Hospital de Bellvitge, l’Hospital de Viladecans i tots els diferents centres d’atenció primària d’ambdues comarques, que viuran en les proper mes canvis en la seva direcció.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
1 comentarios