www.elllobregat.com
Sant Joan Despí crea un mural artístic al viaducte de l'AVE
Ampliar

Sant Joan Despí crea un mural artístic al viaducte de l'AVE

martes 17 de marzo de 2015, 10:47h
L'art com a element integrador de les estructures de formigó del passatge del riu.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i Adif, impulsa de manera creativa i participativa –que inclou la intervenció d’escolars del municipi- la creació d’un macro mural que té com a llenç el viaducte de formigó de l’AVE, una superfície total de 5.000m2.

El projecte el lidera la professora i artista Monserrat Casacoberta, qui juntament amb el seu equip han decorat, amb motius naturals i de tradició del propi municipi, l’estructura de formigó. Dels temes plasmats destaquen les creacions de l’arquitecte modernista Josep Maria Jujol, així com il·lustracions dels gegants de la ciutat o el famós Drac de Sant Joan Despí.

L’objectiu de la decoració és integrar les estructures de formigó en el passatge del riu i reflectir-hi l’esperit de la ciutat, a través de la representació de diferents elements del seu imaginari. Al mateix temps serveix per enfortir el vincle natural i social entre els ciutadans i l’espai del riu, amb vista a una futura transformació de tram en un gran passeig fluvial.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios