www.elllobregat.com
Manuel Reyes, Salvador Esteve, Joaquim Balsera, Antoni Balmón, Antoni Giró i Marcelono Armenter  durant l’acte de presentació de la candidatura.
Manuel Reyes, Salvador Esteve, Joaquim Balsera, Antoni Balmón, Antoni Giró i Marcelono Armenter durant l’acte de presentació de la candidatura.

Castelldefels es postula com a seu d’empreses aeroespacials

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La candidatura de Barcelona es presenta conjuntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el Consell Comarcal del Baix Llobregat, Caixa Capital Risc, la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana.
El Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona va acollir el passat 3 d’abril, la presentació de la candidatura de Barcelona, que integra Castelldefels, com a seu europea d’una incubadora d’empreses aeroespacials: un business incubation center de l’Agència Europea de l’Espai (ESA BIC).

L’objectiu és posicionar Castelldefels, l’Àrea Metropolitana i les institucions signants com a referents en l’emprenedoria, la innovació i la tecnologia de l’espai a nivell internacional.
“Des de l’Ajuntament de Castelldefels estem molt orgullosos i implicats en ser part destacada d’aquest projecte, que aposta per ser un pol tecnològic de referència i situar Castelldefels al mapa de la innovació i del coneixement a nivell mundial. La possibilitat a més de que Castelldefels albergui en un futur gran part d’aquestes empreses suposa la creació d’un gran nombre de llocs de treball i una bona mesura anticrisi. Aquest és el fruit i un bon exemple del treball conjunt entre administracions i també de la col·laboració público-privada”, va manifestar l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes.

En la mateixa línia, la resta de personalitats encapçalades per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, han alabat el treball conjunt entre administracions i han agraït la tasca destacada de l’Ajuntament de Castelldefels i de la UPC per aconseguir la implantació d’aquesta incubadora d’empreses, una fita important per a tot el territori.

Durant l’acte de presentació de la candidatura s’ha signat el conveni amb la resta d’institucions representades en el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat i alcalde de Gavà, Joaquim Balsera; el vicepresident executiu de l’AMB i alcalde de Cornellà, Antoni Balmón; el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Antoni Giró i el president de Caixa Capital Risc, Marcelino Armenter.

A partir de l’11 de maig, una comissió de l’Agència Europea de l’Espai es desplaçarà sobre el terreny per avaluar el projecte i, en un futur pròxim, prendre la decisió definitiva.

Paco Domínguez||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios