www.elllobregat.com
Una gran oportunitat
Ampliar

Una gran oportunitat

Por Josep Ramon Mut
sábado 06 de julio de 2024, 10:58h
Fa quns mesos, parlava amb la Jessica, una amiga, professora, i també regidora de Cervelló, mare de tres fills que m’explicava com al grup de WhatsApp de famílies de la classe de la seva filla s’havien auto organitzat per a que cap dels seus nens tingués mòbil fins que no complissin certa edat.

La mesura no era senzilla perquè obligava a que sense excepció tots els pares complissin, perquè si alguns ho trencaven no servia de res.

Ara, amb l’aprovació de l’avantprojecte de llei per a la protecció dels menors en entorns digitals, més coneguda com Llei de pantalles, ajudem a aquests pares i mares a poder gestionar aquest gran problema.
Perquè els gran problema d’addicció que avui tenim a la nostra societat no és ni el Fentanilo, ni cap nova droga d’aquest tipus, la gran addicció que la societat pateix és l’addicció a les pantalles.

Amb aquesta normativa que pretén allunyar els nens i adolescents dels perills d’internet i principalment de les xarxes socials, s’ataca l’arrel del problema, perquè aquesta generació ja ha nascut en un entorn digital i no és conscient dels efectes adversos de les mateixes.

Caldrà doncs que la llei afronti el problema amb valentia i que no tingui por de limitar, i fins i tot prohibir als centres escolars, els mòbils i d’altres pantalles, perquè només amb determinació solucionarem el problema. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios