www.elllobregat.com
La Carxofada de Sant Boi ha comptat amb 5.000 participants
Ampliar

La Carxofada de Sant Boi ha comptat amb 5.000 participants

martes 31 de marzo de 2015, 09:57h

Enguany la tapa Degusta ha estat un "hot dog" de botifarra de carxofa.



La Rambla Rafael Casanova ha acollit la famosa Carxofada de Sant Boi, que en aquesta ocasió ha arribat a reunir a 5.000 persones. Els participants han tingut a la seva disposició 1.600 menús on la carxofa n’ha estat la protagonista i se n’han degustat 7.000 plats, elaborats per una dotzena de restaurants santboians.

Aquesta setzena edició ha destacat per la seva innovadora tapa Degusta que ha estat un ‘hot dog’ fet de botifarra i carxofa. La tapa s’ha ofert en el menú acompanyada de tres degustacions més, les postres i la beguda. Però la festa també ha ofert diferents propostes gastronòmiques elaborades pels establiments.

Els restaurants han utilitzat un total de 1.400 Kg de carxofes en els diferents menús. Establiments d’arreu de la ciutat han participat en aquesta jornada, tot i que la gran majoria s’ubiquen en el mateix barri centre,: Blanc i negre, Cal Vitus, Diversus, Droop, Bavi Bistro, Il Peccato di Cuppido, La Superllesca, La Lola, Marimorena, Origen Ibérico i la pastisseria Les delícies d'en Joel.

Durant tot el dia s’han realitzat diferents activitats al voltant d’aquesta hortalissa. El cuiner Pep Nogué ha fet una exhibició al "showcooking" i pel més esportistes s’han organitzat visites en bicicleta als camps de carxofes. Altres activitats han estat la presentació del programa ‘Primavera Experience’ i Superboi, a més de la IX Trobada de Puntaires La Unió, la VI Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava, i el concert del grup Estremband.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios