www.elllobregat.com

Plataforma per Catalunya va votar contra els pressupostos 2012 a Sant Boi

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Plataforma per Catalunya (PxC), en veu del seu portaveu David Parada, va exposar durant l’aprovació del pressupost municipal, en el ple del passat mes la urgència d’ampliar els efectius destinats a la seguretat ciutadana.
Segons David Parada, la ciutat no compleix amb el ràtio d’efectius policials segons la seva grandària, i situa el dèficit en un 60% d’agents. El regidor també va mostrar la seva preocupació pel fet que existeixin dies durant els quals només patrullen dos vehicles en cada torn, i que tot això faci difícil garantir una seguretat de qualitat, a causa de la considerable extensió de la ciutat i el seu polígon industrial. Plataforma per Catalunya (PxC) ja anunciat que presentarà al·legacions a la totalitat del pressupost de l’Ajuntament, al que qualifica de partidista i poc ambiciós. La formació demanarà en aquest sentit l’ampliació anual i progressiva de la partida destinada a la seguretat en un 10%, per aconseguir complir amb el ràtio recomanat. Parada, ha volgut deixar clar que la Policia Municipal fa el treball que ha de fer amb els pocs efectius i recursos dels quals disposa, i ara toca a l’alcalde Jaume Bosch i al Tinent Alcalde José Ángel Carcelén complir amb els dèficits de seguretat apareguts últimament en el municipi, sent els més sonors els de la zona de Barbacoes en Cinc Roses, els conflictes a la zona centre o els brots a ciutat Cooperativa o les baralles entre bandes llatines de fa poques setmanes al carrer Francesc Macià.

PxC també qualifica d’injustificada la partida de Cooperació i Solidaritat (398.549 €) o l’ampliació de la Medi Ambient (557.436), mentre hi hagi famílies que no arriben a final de mes, així com prop de 8.000 aturats a la ciutat, i argument que la destinada al pla d’ocupació local com va proposar PxC és de la meitat. El portaveu de PxC, assenyala que tot ve donat com a conseqüència del pacte polític d’ICV amb el PSC, i denúncia que durant l’anterior mandat van destinar les seves partides en qüestions tan inversemblants com 18.000 € per subvencionar una ràdio en Sant Miguelito (Nicaragua) rubricant-ho aquest any amb altres 24.000 € més.

D’altra banda després de l’última assemblea local David Parada, Secretari d’Organització i delegat comarcal del Baix Llobregat, deixa el seu càrrec de delegat local i cedeix el testimoni a Jordi Illa i Vilardosa. PxC Sant Boi es marca com a objectiu la defensa del seu programa polític i el creixement dins de la societat Santboiana. David Parada, ha volgut deixar pas segons les seves paraules, “a altres persones, ja que les seves responsabilitats dins de l’executiva del partit i a nivell comarcal fan necessari que augmenti la implicació”, i ha destacat “que Jordi Illa és la millor elecció, una persona propera, amb gran respecte entro els seus veïns i afiliats, que ha demostrat una trajectòria de treball i implicació que farà que tots guanyem”.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (9)    No(214)

+
0 comentarios