www.elllobregat.com

Sant Climent ja gaudeix del seu remodelat poliesportiu

miércoles 18 de marzo de 2015, 06:42h
Més de 300 persones participen a la inauguració del centre esportiu, encobert parcialment per a permetre el seu ús en condicions meteorològiques adverses
Sant Climent de Llobregat disposa des d’aquest cap de setmana del seu remodelat Poliesportiu Municipal. Més de 300 persones van assistir a la inauguració de l’equipament esportiu millorat substancialment amb el reforç de l’estructura de pilars de ferro i formigó; la col·locació de panells per a evitar l’entrada de pluja i la reparació de les goteres existents a la coberta.

D’altra banda, s’ha treballat en paral·lel en la millora de la piscina municipal, on ha estat ampliada la zona de ‘platja’ i s’ha canviat la ubicació del bar d’estiu. Aquests treballs han estat íntegrament finançats per la Diputació de Barcelona, important pels grans, però, sobretot, fonamental pels petits municipis del Baix. “Tot i aquesta no era una actuació prevista al pacte de govern vigent al municipi, ha estat una obra que se’ns ha demanat des de la població en general i, especialment, a través de les entitats esportives”, deia l’alcalde de Sant Climent, Isidre Sierra, durant l’acte d’inauguració. “Per aquest motiu hem considerat que era important canviar els nostres objectius, ser flexibles i treballar per a assolir aquesta millora a l’equipament”.

A l’acte va assistir el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, clau per fer possible aquesta remodelació: el suport de l’ens provincial ha estat de 180.000 euros. L'acte també va comptar amb la presència de tots els equips esportius del municipi pertanyents a l'Associació Esportiva Sant Climent, Club Bàsquet Sant Climent i el Club Futbol Sala Sant Climent, a més dels responsables de l'obra.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios