www.elllobregat.com
Sant Boi prepara un Sant Jordi participatiu

Sant Boi prepara un Sant Jordi participatiu

Especial Sant Jordi 2015

martes 21 de abril de 2015, 10:32h
El 23 d’abril té programat un ampli ventall d’activitats, tant per a petits com a per a grans.

La Plaça de l’Ajuntament tenyida de vermell i les rambles a mode de biblioteca. Aquesta és la tradicional decoració, present cada 23 d’abril, a Sant Boi de Llobregat, en motiu de Sant Jordi. Aquesta festivitat ha adquirit amb el temps un esperit de col·laboració i ajut, és per això que la diada funciona com a suport per a associacions i ONGs de caire social. En aquest sentit, de 10h a 20h, es vendran roses i llibres en aquest marc solidari.

Aquest Sant Jordi comptarà amb un ventall d’activitats per a nens i joves, a les 10h s’encetarà la programació amb "La divertida llegenda de Sant Jordi", un espectacle infantil de la mà de Toniton, i de 10h a 20h es realitzaran tallers de manualitats per als més petits. Tanmateix, a les 18h tindrà lloc la trobada de la dragona Jordina i l’Àurèlius, per celebrar la diada amb les mascotes de les biblioteques santboianes.

A part del drac, Sant Jordi i la princesa, els llibres en son els protagonistes i per aquest motiu de 18h a 19h diferents autors firmaran les seves obres. Entre ells es troben: Lluís Carbonell (‘Damià, el cartoixà’), Mikel Martín (‘Las marcas de Marc’), Miquel Pajares (‘La luz del estallido’) i Raquel Gu (‘Dracàleg: un catàleg de dracs i dragones’). A més, al final de la jornada es sortejarà una panera de llibres a càrrec de les llibreries Croquis, Les Hores, Petita Koreander, Barbús i Isart. En aquesta mateixa franja, a les 18,30h, es ballaran sardanes a la Plaça de l’Ajuntament.

La casa de la Vila, l’Ajuntament de Sant Boi, obrirà les seves portes, d’11 a 14h i de 17 a 19h. De la mateixa manera, altres equipaments municipals acolliran diferents exposicions i actes. Can Massallera realitzarà una mostra d’activitats artístiques de secundària, oberta de 9h a 14h, i Cal Ninyo celebrarà l’acte de lliurament dels premis del concurs literari i de cartells de secundària, que tindrà lloc a les 16,30h.

La festivitat s’allargarà fins a dissabte, a les 17h hi haurà la XV Trobada de Dracs i a les 20,15h es donarà inici al correfocs i a l’escenificació de la llegenda de Sant Jordi, per part dels alumnes de l'Escola Montbaig.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios