www.elllobregat.com

Ciutat d’oportunitats empresarials

Por Vanesa Maillo García
martes 21 de abril de 2015, 22:57h
L’administració municipal té l’ull posat en la reactivació econòmica de la ciutat on entra en joc la construcció del The Style Outlet a la zona de Ca n’Alemany, que obrirà les portes a la tardor de 2016, y generarà més de 1.300 llocs de treball directes e indirectes que oferiran les 100 botigues implantades y els establiments de restauració.
Continuant en la línia del creixement del Parc de Negocis i la reorientació del polígon Centre, el nou centre espera acollir “més de 2,7 milions de visitants” durant la primera fase, la qual cosa promou l’activitat comercial a Viladecans, i sembla ser un remei contra l’atur.

L’aposta per avivar aquesta zona té l’objectiu a curt termini de “fer que baixi l’atur conjuntural, en aquests anys de crisis que estem patint” segons afirmen fonts institucionals de l’Ajuntament de Viladecans. I el repte, a llarg termini, de obtenir visió de ciutat “creant llocs de treball perquè els viladecanecs no hagin de sortir de la ciutat i millorant la mobilitat a les sortides i entrades”.

A principis d’any, Viladecans va posicionar-se en un acte com a territori “d’oportunitats” per a les futures companyies que es volguessin instal•lar. La jornada va ser organitzada pel consorci Delta BCN, amb la col•laboració de l’empresa ACCIÓ, per tal de donar a conèixer els avantatges de la ciutat i ponderar sobre noves tecnologies, innovació, emprenedoria i polítiques industrials de l’àrea metropolitana que ressonen a Europa. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios