www.elllobregat.com
Molins inicia les obres de la nova biblioteca, sense consens

Molins inicia les obres de la nova biblioteca, sense consens

martes 21 de abril de 2015, 23:00h
L’Ajuntament de Molins de Rei posa en marxa, aquest mes d’abril, el que apunta a ser el seu projecte estrella, que comporta una inversió de 4’56 milions d’euros i suposa la reforma de 4.933 m2.
El nou pla, que arriba tot just un mes abans de les eleccions, contempla l’ampliació de l’espai que actualment ocupa la biblioteca municipal -serà cinc cops més gran que l’actual i deixarà 2.500m2 per a altres usos municipals- i té com a data de finalització la tardor de l’any 2017.

Segons dades de la Diputació de Barcelona aquesta iniciativa es posiciona més d’un 10% per sobre dels estàndards de qualitat recomanats. En els propers dos anys es procedirà a l’enderrocament dels murs exteriors i edificis annexos de l’edifici, es treballarà amb la estabilització i consolidació de l’estructura i es restauraran les façanes i la coberta, a més de la creació de nuclis de serveis i l’adequació de les dues plantes superiors on es traslladarà la biblioteca. Un dels seus punts forts serà la recuperació de l’estructura original de la fàbrica de teixits Ferrer i Mora, ja que la Biblioteca Pau Vila on ara es troba l’antic edifici del Molí.

Aquestes obres preelectorals no han tingut una bona rebuda al consistori, ja que des del seu inici ERC Molins de Rei va presentar una moció en el ple municipal de gener que demanava la realització d’una consulta popular sobre el projecte del govern. Proposta que no va ser aprovada. Però no és l’única força política que es mostra reticent, El Partit Popular de Molins de Rei es va mostrar a favor de la necessitat d’ampliar l’espai destinat a la biblioteca, però discrepa en la seva execució ja que considera que suposa una excessiva inversió que repercutirà en els propers pressupostos. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios