www.elllobregat.com
L’enllaç entre generacions d’esquerres a la canxa política

L’enllaç entre generacions d’esquerres a la canxa política

ICV: Arnau Funes

viernes 15 de mayo de 2015, 05:29h
Arnau Funes Romero és veí de Cornellà de Llobregat des del seu naixement el 1976. Diplomat en Treball Social, les seves inquietuds polítiques van començar quan era a l’institut: “Llavors es produïa la Guerra del Golf i em vaig mobilitzar a favor de la pau i contra el servei militar obligatori”.
De mica en mica, va formar part dels Consells de la Joventut a Cornellà, Catalunya i Espanya, així com a participar en diverses campanyes de cooperació internacional.

I entre totes les opcions d’esquerra que coneixia, va optar per Iniciativa per Catalunya Verds: “No sóc independentista i la solució comunista no em semblava actual ni una veritable solució”. No obstant això, es considera marxista, en el sentit que creu que encara hi ha molta injustícia i explotació. I afegeix: “Tinc més en comú amb un obrer de París que amb burgesos com el senyor Artur Mas”.

De tots els càrrecs que hi ha ocupat, destaca els anys que ha estat com a regidor de Serveis Socials a l’Ajuntament de Cornellà (1999-2003), perquè va conèixer l’Ajuntament per dins i els problemes dels seus veïns. També està molt satisfet del seu pas per la Diputació, on és des de 2006. De fet, crec que es tracta d’una institució infravalorada, perquè “és més eficient que la Generalitat perquè es veu millor on van els diners”.

Pare d’un fill i una filla, es presenta com a alcaldable de Cornellà per ICV-EUiA, conscient que té un paper fonamental com a enllaç entre els antics membres del partit, que provenen del PSUC, i les noves generacions que hi entren.

Funes confia que la seva imatge de força i contundència es compensi amb la seva actitud dialogant i oberta. La seva experiència com a jugador de bàsquet també podria jugar al seu favor. Sap què vol dir treballar en equip. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios