www.elllobregat.com

24-m: especial eleccions

L’expert en màrqueting que dissenya les seves campanyes

L’expert en màrqueting que dissenya les seves campanyes

PxC: David Parada

viernes 15 de mayo de 2015, 05:33h
David Parada Pérez (Barcelona, 1981) va conèixer Plataforma per Catalunya quan estudiava a la universitat i es va afiliar perquè “sintonitzava amb les seves idees”. El 2011 va presentar-se a les llistes de Sant Boi i va guanyar un escó com a regidor.
Aquesta experiència ha suposat un salt qualitatiu, ja que no és el mateix treballar per al partit, “amb gent que pensa com tu”, que tenir un tracte directe amb el ciutadà, que pot tenir idees diferents. Parada assegura que van ser els primers a criticar “la casta política” i es mostra molt orgullós de la feina feta. Segons diu, han mostrat el “clima de corrupció” que hi havia al PSC, tot i que es tracta d’una “lluita de titans”.

Parada reconec que no disposen dels mateixos recursos i que moltes vegades ha de sacrificar el temps que dedica a la seva dona i el seu fill per poder desenvolupar la seva feina com a regidor i conseller del Consell Comarcal del Baix Llobregat, entre altres responsabilitats dins el partit. A més a més, el càrrec no dóna per viure i Parada compatibilitza la seva faceta política amb l’empresarial, donant feina a unes cinquanta persones.

Tot i així, aquest titulat en Disseny, Màrqueting i Dret es considera sobradament preparat per optar a l’alcaldia de Sant Boi i ser pare per segona vegada. “Encara necessitem dos Centres d’Atenció Primària, una biblioteca, més seguretat per a la indústria i una millor gestió ètica”, enumera en pocs segons. I es defineix com a “seriós, lluitador i constant”. I optimista, afegim nosaltres, perquè no dubta en cap moment que tornaran a tenir representació a la ciutat: “Hi ha un vot ocult que no apareix a les enquestes i cada vegada costa menys dir que votes PXC”. Es nota que sap com vendre el seu producte. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios