www.elllobregat.com

24-m: especial eleccions

Bloc 1: ¿Com poden combatre les desigualtats socials?

Bloc 1: ¿Com poden combatre les desigualtats socials?

C's

viernes 15 de mayo de 2015, 05:39h
La crisis el que ha fet ha estat augmentar les desigualtats que ja existien. En aquest sentit, són eleccions municipals però el que passa al nostre entorn ens afecta. Que vull dir: les polítiques de Zapatero, de Rajoy, de Mas i de Junqueres ens afecten.
Desnonaments: tothom estem d’acord, però s’ha de concretar. S’ha d’actuar sobre la vivenda buida, s’ha d’actuar fiscalment sobre aquells propietaris i sobre els bancs que tenen vivendes en estoc.

A nivell general, Ciutadans vol modificar la llei hipotecària per incloure la dació en pagament. A nivell municipal, contractes-programa, que són els convenis que signa Generalitat i Ajuntament. Han minvat moltíssim des que governen CiU i ERC a la Generalitat, uns contractes-programa que són de caràcter finalista i que beneficiaven a gent de la tercera edat, joves, discapacitats, etc.

Beques menjador. A C’s vam presentar a l’any 2014 una iniciativa a nivell comarcal per ampliar les beques menjador a Setmana Santa, estiu i Nadal. Resultat pobre. Ara entrarem als ajuntaments i la tornarem a recuperar.

I en la línia que deia, el Parlament ens afecta. CiU i ERC han votat en contra de mesures a favor de la pobresa energètica, la renda mínima d’inserció, dotar de més recursos als serveis socials dels ajuntaments o donar suport a les llars d’infants municipals.
Ciutadans i altres partits han votat a favor. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios