www.elllobregat.com

24-m: especial eleccions

Bloc 2: ¿Com s’ha de fomentar l’ocupació i el desenvolupament econòmic?

C´s

viernes 15 de mayo de 2015, 06:02h
Els dos companys que m’han precedit, que són d’esquerres, m’estranya que no hagin parlat de la reforma laboral, un dels principals problemes d’ocupació.
Per cert, amb el suport de CiU al Congrés dels Diputats.

Proposem una reforma laboral que fomenti la contractació i no l’acomiadament i el contracte únic per acabar amb la temporalitat actual. El principal problema que tenim és la ‘xacra’ de l’atur.

S’ha de ajudar als emprenedors, a les pimes, s’ha de donar suport a la formació dels treballadors i dels aturats, s’ha d’ajudar al comerç local, s’ha incentivar el turisme, el teixit productiu local, s’ha de donar més facilitats eliminant burocràcies i s’han d’estendre els vivers d’empreses. Per concretar amb més mesures, proposem dos anys d’exempcions fiscals des de l’inici de l’activitat econòmica per fomentar l’emprenedoria; a nivell de comerç local, s’han de realitzar plans de dinamització locals conjunts entre les unions de botiguers i les associacions de comerciants; plans d’ocupació, que tenen una funció social molt important, fins i tot, liderats pels ajuntaments; plans de xoc municipals amb tots els agents implicats; i, després, les empreses: hi ha polígons industrials que estan molt deixats; s’han de mantenir i adequar per facilitar que les empreses s’instal•lin a la nostra comarca. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios