www.elllobregat.com

24-m: especial eleccions

Bloc 3: Projectes o vies estratègiques pels quals lluitaran

PSC

viernes 15 de mayo de 2015, 06:06h
Dues línies d’actuació que no són contradictòries: preservar la qualitat ambiental i preparar la comarca pel procés de recuperació econòmica.
D’una banda, la qualitat ambiental que vol dir treballar per tota la vessant costanera, és a dir, el mar; treballar el riu -continuant aprofitant i millorant la seva qualitat de l’aigua, el seu aprofitament i utilització ciutadana- i evidentment tot l’aspecte agrícola, que és un factor que no hem de perdre per cap motiu. I, a la segona qüestió, hem d’assegurar aquelles infraestructures que necessitem per recuperar-nos econòmicament. A la que s’ha reprès una mica l’activitat, ja tornem a tenir les tensions amb les nostres infraestructures.

Hem de potenciar la mobilitat, hem d’aconseguir que els transports públics siguin un element de connexió de la ciutat, entre les ciutats i amb els polígons; hem de donar un pas endavant amb el ferrocarril i després hem d’acabar allò que està a mitges. No pot ser que a Vallirana continuem sense que hi hagi la variant, no pot ser que no hi hagi comunicació entre la A-2 i la A-7, el soterrament de les vies a Sant Feliu, no pot ser que hi hagi infraestructures planejades només. No pot ser perquè les necessitarem quan la situació agafi una certa represa. No hem de generar grans coses noves, hem de fer tot allò que tenim pendent per sortir abans de la crisis el més ràpid possible i que no sigui, altre vegada, un creixement que ens col•lapsi de nou i que ens generi més problemes que no solucions i que ens malmeti el medi ambient enlloc de servir per millorar-l’ho. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios