www.elllobregat.com

24-m: especial eleccions

Bloc 3: Projectes o vies estratègiques pels quals lluitaran

CIU

viernes 15 de mayo de 2015, 06:09h
Si em permeteu discrepar amablement del company de Ciutadans, els ajuntaments si que podem fer moltes coses a l’àmbit de les infraestructures que, si bé no forma part de les nostres competències, si que podem donar la cara davant el ciutadà i, per tant, podem donar la cara pel nostre territori i conjuntament ho podem fer.
En aquest sentit, no puc estar més d’acord amb el que ha comentat la primera persona, Josep Maria Rañé, del PSC. L’objectiu pel qual hem de lluitar és doble i complementari: la defensa del medi ambient i la recuperació econòmica; i subscric les infraestructures de Vallirana, la connexió de l’AP-7 i A-2, el soterrament de les vies a Sant Feliu, el perllongament de la línia de TramBaix fins a Molins de Rei; i, un altre, el sistema de gestió aeroportuari que ha de canviar perquè aquest aeroport del Prat sigui totalment competitiu tant en el transport de passatgers, com de mercaderies, com en els vols low-cost com en comercials; que ara, l’actual sistema d’AENA ens frena.

Després hi ha altres àmbits que també hem de defensar. Cal defensar els nostres polígons industrials com el nivell de la seva fibra òptica d’alta capacitat com també que puguin gaudir de certes bonificacions fiscals per ajudar a la instal•lació d’empreses sota diferents filtres i condicions. Com ho podem fer als ajuntaments? Potenciar encara més el consell d’alcaldes. Per què? Perquè té molta capacita d’influir a l’Estat i a la Generalitat. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios