www.elllobregat.com

24-m: especial eleccions

Bloc 3: Projectes o vies estratègiques pels quals lluitaran

Bloc 3: Projectes o vies estratègiques pels quals lluitaran

viernes 15 de mayo de 2015, 06:14h
Els Ajuntaments sí que són responsables de la inversió pública que es faci perquè també recapten impostos i perquè els ajuntaments pactem amb les altres administracions la instal•lació d’aquestes infraestructures perquè cedim terreny i perquè els serveis tècnics s’han de posar d’acord.
Encara que no paguem els ajuntaments també són responsables.

El que volem revertir és la poca inversió que té el Baix Llobregat respecte el que representa a Catalunya gràcies als governs de CiU, amb els que ha menystingut el Baix en depriment d’altres comarques. Volem revertir aquesta situació perquè creiem que aquesta justícia fiscal que promouen a tots els llocs no s’ha donat al Baix, marginats durant molts anys.

No es pot entendre que en aquests moments de crisis s’està fent la segona línia de metro, aquesta del TramVallès, i aquí, al sud, encara no ens arribi una línia de metro, una línia de qualsevol mitjà que connecti els a prop de 600.000 ciutadans amb Barcelona. Després, s’ha de posar en marxa les infraestructures no acabades.

Com a últim comentari, al senyor González, tots els ajuntaments tenen un PAM que cada any es rendeixen el que fan els governs municipals -i jo estic a l’oposició-, però ja existeixen mecanismes.

Com a qüestió important, cal recuperar la decència i la credibilitat dels ajuntaments, que és una de les coses que més en ment té la ciutadania, avui dia, que està farta de les situacions que, en general i a nivell local, s’ha trobat. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios