www.elllobregat.com

24-m: especial eleccions

Bloc 4: Exposició lliure de candidatures

C´s

viernes 15 de mayo de 2015, 06:16h
El 24 de maig el Baix Llobregat s’hi juga molt. S’hi jugar continuar en el estancament o passar a la il•lusió i a la participació.
L’estancament és provocat per dos motius: un per governs que actuen més com delegats de la Generalitat de Catalunya, sobretot aquells governats per CiU i ERC. El que haurien de fer, per exemple, és demanar les infraestructures pendents o demanar que pagui el deute pendent com el de les escoles bressol. Potser podríem baixar les taxes de les escoles bressol si la Generalitat pagués.

Una segona branca és el model esgotat. El PSC és un model esgotat. Han fet moltes coses després del post-franquisme, és veritat, però el seu projecte està esgotat, no dóna per més. Alguns volen presentar aquestes municipals com un primer round de les autonòmiques. Estic d’acord amb el company d’ICV que hem de parlar de municipals; la diferència és que ell no vol parlar de les autonòmiques perquè són ambigus en aquest sentit. Igual que el PSC.

Que tenen en comú tots aquests partits. Jo no dic que no siguin honestos, però són els partits de la vella política. I el que ens juguem el 24-M és la contraposició entre la vella política i la nova política. La vella és la que ha governat els ajuntaments durant 36 anys, com per exemple, El Prat. I la nova és la que intentem, des de la humilitat, la que representem nosaltres. Aquesta comarca necessita un canvi i aquest canvi només pot venir de la mà de Ciutadans. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios