www.elllobregat.com

24-m: especial eleccions

Bloc 4: Exposició lliure de candidatures

PxC

viernes 15 de mayo de 2015, 06:19h
És curiós escoltar tots els partits el transparent que volen ser, però des del meu punt de vista, el PSC mai podrà dir que estan renovats mentre tinguin a la seva executiva a gent com Josep Maria Sala, que va estar condemnat pel cas Filesa, i el partit el manté a l’estructura.
O CiU que manté el tinent d’alcalde de Reus o l’alcalde de Lloret, etc. Tots volen fer aquest cant de sirena però la ciutadania el que reclama és que tots els partits tinguem una situació diferent i podem filar prim. Sé que la corrupció zero és impossible, perquè tots som persones, però si hi ha un partit amb una situació d’aquestes no poden continuar amb aquesta metàstasis.

La ciutadania demana aquest canvi de governs monocolor dels socialistes que han fet perdre una rellevància i unes aspiracions comarcals molt diferents del que podria haver tingut. Òbviament, sempre es fan coses, no podem dir que no s’ha fet res, sinó no estaríem aquí. Però el canvi vindran de diferents formacions polítiques -és impossible que vingui només d’una sola-. És possible que es reprodueixi la situació d’Esparreguera, on hi ha nou partits polítics; serà difícil de governar però farà repensar aquests pactes que permetrà millorar el no recaure el poder en una formació política, millorar la democràcia, la gestió dels ajuntaments, a fer-la més transparent. Possiblement necessitem dues legislatures així.

En aquest sentit, apostem per afrontar la pobresa social de la comarca, apostem per unes polítiques econòmiques i industrials actives en la recerca i en la qualitat dels llocs de treball, en la incentivació d’aquestes polítiques i defensant els nostres leitmotiv de sempre per fer una ruptura amb l’actual sistema, per veure que se’ns planteja en el futur totalment incert. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios