www.elllobregat.com
L’Hospitalet en l’època moderna i el transport al període franquista seran els dos temes becats a la nova convocatòria municipal

L’Hospitalet en l’època moderna i el transport al període franquista seran els dos temes becats a la nova convocatòria municipal

miércoles 10 de junio de 2015, 17:33h

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de juny a les 14 hores

L’Ajuntament de L’Hospitalet obra una nova convocatòria de beques per l’estudi de la ciutat en el camp de les ciències socials. En definitiva, una empenta per submergir-se i fer un viatge al passat de la història de L’Hospitalet per saber més sobre l’evolució de la segona ciutat més important de Catalunya. Aquest és l’objectiu de les Beques L’Hospitalet, coordinades pel Museu i l’Arxiu Municipal i amb la col·laboració del Centre d’Estudis, que enguany torna amb dos temes ben concrets: primer, L’Hospitalet a l’època moderna, centrat en l’arxiu parroquial de Santa Eulàlia de Mèrida; i, segon, els mitjans de transport de l’època franquista.

Pel que la tramitació, les sol·licituds s’han de presentar al Museu de L’Hospitalet (carrer de Joan Pallarès, 38) abans de les 14 hores del pròxim 30 de juny amb la documentació que figura a les bases. És necessari incorporar una breu descripció del projecte de recerca amb el tema i els objectius que s’han d’assolir, les fonts bàsiques que es consultaran, la metodologia i un pla de treball.

Un jurat avaluarà les diferents candidatures i nomenarà els tutors que assessoraran les persones beneficiàries de les beques, les quals rebran una ajuda de 3.000 euros. El termini per lliurar els treballs de recerca és de sis mesos a partir del dia que es comuniqui la resolució a la persona interessada.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios