www.elllobregat.com
CA N’ALEMANY - El futur de Viladecans
Ampliar

CA N’ALEMANY - El futur de Viladecans

miércoles 24 de junio de 2015, 01:03h
Amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local i crear ocupació, Viladecans ja pot veure com creix el nou polígon industrial Ca n’Alemany, que posa a la disposició una superfície de 55 hectàrees de sòl per acollir activitat industrial, logística, comercial i del sector terciari.
El sector consta de 18 parcel•les, dues de les quals estan ja comercialitzades, a l’empresa Desigual i Neinver, destinades a usos logístics i comercials, respectivament. Les 16 parcel•les restants estan disponibles per acollir activitat a curt i mig termini i són de titularitat pública i privada. La distribució dels usos és la següent: 10 parcel•les destinades al sector industrial i terciari; 4 parcel•les al sector terciari i oficines i 2 parcel•les destinades al sector aeroespacial i de la mobilitat.

Actualment, el Consorci DeltaBCN està urbanitzant el sector de Ca n’Alemany, que permetrà la implantació de noves activitats empresarials i donarà continuïtat a la trama urbana de Viladecans. En tot el procés d’urbanització el Consorci invertirà prop de 33,5 milions d’euros.

Segons la Modificació Puntual del Pla Parcial, aprovada definitivament el 30 de gener de 2013, Ca n’Alemany contempla un sostre màxim comercial de 71.522,13 metres. Aquest sostre comercial correspon a un 31,4% del total (246.524,56 m), destinat a altres usos per a promoure activitat econòmica (ús industrial, logístic i usos terciaris).

Els diferents projectes empresarials previstos a Ca n’Alemany actualment, com la nova plataforma logística europea de Desigual, i Viladecans The Style Oulets, de l’empresa Neinver, compten amb una inversió total prevista de 150 M€ i la creació de 1.200 llocs de treball directes i 500 d’indirectes.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios