www.elllobregat.com
Enric Llorca (PSC) queda en minoria vint anys després

Enric Llorca (PSC) queda en minoria vint anys després

miércoles 24 de junio de 2015, 02:31h
El veterà alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, al càrrec des de 1995, tornarà a ser el màxim representant del govern municipal, aquesta vegada, però, en solitari.
El PSC ha tret uns bons resultats en vots, tot i que perd un regidor pel repartiment d’escons i queda amb nou, a dos de la majoria absoluta. Tot i que tenia opcions per formar govern amb els nous partits emergents -SAP Sí Pot (4), ERC (3) o Ciutadans (2)-, Llorca ha preferit governar en minoria tenint en compte que no podia reeditar el pacte amb el PP (1) de la darrera legislatura.

Durant l’acte d’investidura, la resta de partits no van presentar oposició perquè Llorca fos escollit alcalde i, de fet, tots es van abstenir a la votació.

Pel que fa el Ple, el dibuix polític torna a quedar amb set formacions representades però de manera totalment diferent, aquest cop clarament d’esquerres, amb el partit afí a Podem com a segona força política i ERC com a tercera. Entra també Ciutadans com a quarta força política i queden, d’aquesta manera, els partits tradicionals –ICV-EUiA, CiU i PP- representats només per un membre cadascú. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios