www.elllobregat.com

Set dotacions treballen en un incendi a Esparreguera que ja ha estat estabilitzat

miércoles 01 de julio de 2015, 17:21h
L’incendi s’ha declarat a les 13:14 hores i s’ha controlat dues hores després; es calcula que ha cremat tres hectàrees de superfície
La forta onada de calor que s’ha allargat els darrers dies continua provocant petits incendis de vegetació agrícola i forestal, dos d’ells a territori comarcal. Si ahir deu dotacions de Bombers de la Generalitat (dos aèries) van haver d’intervenir a Sant Vicenç dels Horts, avui un nou incendi ha cremat tres hectàrees a Esparreguera.

En aquests moments, set dotacions continuen treballant sobre el terreny (totes terrestres) per acabar d’extingir un incendi que ha estat declarat a les 13:14 hores i que s’ha controlat just dues hores després. Segons el Servei Català de Trànsit l’afectació viària provocada per aquest incendi ha estat el tall de la carretera C-1414. En aquest cas es fan desviaments a l’ A2.

Protecció Civil de la Generalitat ha emès avui dimecres, i per cinquè dia consecutiu, una Prealerta del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT d’acord amb el risc d’incendi forestal previst per avui. Amb la prealerta del pla INFOCAT es pretén reforçar els mecanismes de prevenció i vigilància per part dels diferents cossos operatius i es trasllada a la població la demanda d’extremar la prudència sobretot a l’entorn d’urbanitzacions, evitant activitats que puguin generar un incendi forestal.

I es que diferents incendis continuen cremant, el més destacat el de Collserola i un segon a Montblanc (Conca de Barberà).
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios