www.elllobregat.com

L’ampliació de l’Hospital de Viladecans tindrà el 2016 el seu projecte executiu d’obres

viernes 03 de julio de 2015, 19:36h
La Comissió de Salut ha aprovat avui una resolució sobre les obres d’ampliació i millorament del centre sanitari que demana licitar les obres abans d’acabar l’any 2016

L’ampliació de l’Hospital de Viladecans ha tingut avui una nova empenta política important pel que fa la seva realització. El Parlament, a través de la seva Comissió de Salut, ha aprovat avui una resolució per la qual es demana que s’acabi durant aquest any l’avantprojecte perquè a l’any 2016 es pugui acabar el projecte executiu i es puguin licitar les obres.

La resolució recull en total cinc punts en els quals es demanar complir aquests terminis i reservar, doncs, una partida pressupostària necessària per desenvolupar l’esmentat Pla Funcional. A més, la resolució aprova vetllar perquè l’Hospital de Viladecans “pugui complir els terminis de referència per a l’accés als procediments quirúrgics sense garantia, les proves diagnòstiques i les consultes d’atenció especialitzada”. En aquest sentit, al quart punt, es demana definir i aplicar un temps màxim d’espera garantit per a ésser atès en les urgències, així com un temps màxim d’espera en un box d’urgències per a ésser ingressat a planta.

Per acabar, el cinquè punt aprova implementar els serveis previstos tal i com recull la Cartera de Serveis del Pla Funcional i, en aquest sentit, informar en tot moment als ajuntaments del territori.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios