www.elllobregat.com
FGC renova tots els trens de la línia Llobregat-Anoia
Ampliar

FGC renova tots els trens de la línia Llobregat-Anoia

viernes 17 de julio de 2015, 15:21h
Les 42 unitats canviaran progressivament tota la seva imatge a partir del setembre que inclourà nova tapisseria, enlluernat, vinils així com nous interiors pels lavabos

És un dels transports públics millor valorats pel seu confort i la seva puntualitat més que suïssa. Sobretot, al Baix Llobregat, territori vertebrat en vertical gràcies a la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat. Doncs bé, a partir de setembre, el benestar dels trens encara donarà un pas més amb tot un ventall de canvis tant exteriors com interiors. El Grup FGC renovarà progressivament tota la flota de trens d’aquesta línia que creua el nostre territori. Així, les 42 unitats de la sèrie 213 que donen servei en aquesta línia aniran experimentant un notable canvi d’imatge que afectarà, positivament, a la tapisseria, l’enllumenat interior, els vinils de dins i fora del tren, així com la decoració interior dels WC, que serà molt més atractiva visualment.

El canvi es deriva després dels resultats del darrer Índex de Satisfacció al Client (ISC), mecanisme introduït per FGC a l’any 1987 i que permet la retroalimentació amb l’usuari. Segons informa el grup, va aparèixer un efecte contrast derivat de la posada en servei de les noves UT-113 a la línia Barcelona-Vallès en una situació semblant a la que es va donar al 1996 amb la inauguració del Metro del Vallès. Per tot, FGC ha decidit renovar, doncs, tota aquesta línea per posar-se a l’alçada de la del Vallès.

Aquesta millora, segur, que permetrà seguir engreixant les estadístiques de mobilitat de FGC que creixen notablement. En concret, la línia Llobregat-Anoia va experimentar un augment del 8,1% respecte el mateix mes de l’any 2014, amb més d’1,8 milions de passatgers. En total, les xifres són també més que encoratjadores: sis milions i mig d’usuaris han utilitzat els Ferrocarrils al mes de juny, un 7,2% més que al 2014.

Aprendre anglès als Ferrocarrils

En el marc d’aquest esperit innovador que caracteritza a FGC, a partir de setembre es posarà en marxa una nova iniciativa denominada ‘English Corner’. Es tracta d’una prova pilot que permetrà la pràctica de la conversa en anglès mentre es viatja en tren. Els usuaris de la R-6 Barcelona-Igualada tenen un recorregut d’1 hora i 39 minuts, mentre que els de la R5 a Manresa és d’1 hora i 27 minuts, temps perfectament productiu per aprendre anglès.

‘L’English Corner’ es posarà en servei a quatre trens al dia, dos per ramal, durant la setmana del 21 al 25 de setembre. Si l’experiència és positiva, FGC la implantarà de forma definitiva.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios