www.elllobregat.com

El 97,05% dels estudiants del Baix aproven les PAU

Por Begoña González
miércoles 22 de julio de 2015, 02:26h
La nota mitjana és de 6,606, tan sols un 0,1 per sota de la nota a Catalunya
Els joves alumnes del Baix Llobregat han agafat amb ganes les vacances d’estiu i és què després d’una de les etapes que requereixen més esforç a la vida de l’estudiant, ja podran accedir a la Universitat o als graus superiors després d’haver aprovat les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

En aquesta convocatòria 2015 en la que s’hi han presentat 2.136 alumnes del Baix Llobregat, el 97,05% han aprovat les proves amb una mitjana de 6,606, tan sols 0,1 punts per sota de la de la resta de Catalunya i suposant un 2% més que l’any anterior.

A més, el Baix Llobregat és la tercera comarca amb major nombre d’alumnes (8,26% de tota Catalunya) que es presenten a aquestes proves per darrere de Barcelona (32,93%) i el Vallès Occidental (12,96%), i presenta un nombre d’aprovats igual –percentualment- que la xifra de Catalunya.

Tot i que les dades són favorables per a la comarca, perquè gairebé la totalitat dels presentats acaben aprovant les proves, encara queda un punt negatiu a resoldre: la diferencia entre la nota de les proves i la de l’expedient. Aquest és un punt en contra de l’educació del Baix Llobregat perquè tot i no se la comarca amb major diferència entre ambdues notes, si que és cert que segueix existint un matalàs important entre l’avaluació a les escoles -molt més favorable- que no pas les notes obtingudes a les proves, atès que les segones son un 0,659 més baixes. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios