www.elllobregat.com

El 97,05% dels estudiants del Baix aproven les PAU

miércoles 22 de julio de 2015, 02:26h
La nota mitjana és de 6,606, tan sols un 0,1 per sota de la nota a Catalunya
Els joves alumnes del Baix Llobregat han agafat amb ganes les vacances d’estiu i és què després d’una de les etapes que requereixen més esforç a la vida de l’estudiant, ja podran accedir a la Universitat o als graus superiors després d’haver aprovat les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

En aquesta convocatòria 2015 en la que s’hi han presentat 2.136 alumnes del Baix Llobregat, el 97,05% han aprovat les proves amb una mitjana de 6,606, tan sols 0,1 punts per sota de la de la resta de Catalunya i suposant un 2% més que l’any anterior.

A més, el Baix Llobregat és la tercera comarca amb major nombre d’alumnes (8,26% de tota Catalunya) que es presenten a aquestes proves per darrere de Barcelona (32,93%) i el Vallès Occidental (12,96%), i presenta un nombre d’aprovats igual –percentualment- que la xifra de Catalunya.

Tot i que les dades són favorables per a la comarca, perquè gairebé la totalitat dels presentats acaben aprovant les proves, encara queda un punt negatiu a resoldre: la diferencia entre la nota de les proves i la de l’expedient. Aquest és un punt en contra de l’educació del Baix Llobregat perquè tot i no se la comarca amb major diferència entre ambdues notes, si que és cert que segueix existint un matalàs important entre l’avaluació a les escoles -molt més favorable- que no pas les notes obtingudes a les proves, atès que les segones son un 0,659 més baixes. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto