www.elllobregat.com

Els autors, una combinació de passió i experiència a parts iguals

Por Joan Carles Valero
Una obra titulada Qui és qui no podia no esmentar els noms i cognoms dels qui l’han feta possible. Aquesta obra és fruit del treball de periodistes joves i veterans, una combinació perfecte de passió i experiència que el lector jutjarà quan la tingui en les seves mans.
Entre els més veterans, destaquen Joan Carles Valero, editor de BCN Content Factory i periodista sènior amb molts anys de experiència al món local. No en va, va ser fundador de Ràdio L’Hospitalet abans que fos una emissora municipal, així com fundador i primer director del setmanari El Llobregat, precursor de la publicació que ara té el lector entr eles mans. Valero es també professor de Periodisme a les universitats Abat Oliba-CEU i Ramon Llull i ha treballat a El Noticiero Universal, Efe, ABC i El Periódico de Catalunya, entre altres mitjans de comunicació.

Entre els col•laboradors més foguejats es troben Eva Jiménez Gómez, periodista amb experiència en el món local, que ha treballat en mitjans com La Estafeta de Navarra, La Tribuna de Cuenca o Global Castilla La-Mancha; Imanol Crespo, director de El Llobregat, periodista que ha estat vinculat a mitjans locals com Periòdic Delta des de l’any 2006; i Ana Basanta, redactora a Europa Press des del 2001 i autora de llibres com Halcón de los Andes, Líbano desconocido i Inconformistes.

La nova generació de professionals de la informació periodística està integrada per Dayana García Blas, amb doble llicenciatura en Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques, coordinadora de BCN Content Factory i corresponsal a Catalunya de diarioabierto.es i col.laboradora de la revista Sentir; Begoña González, periodista i estudiant de Ciències Polítiques; y Edu Rodríguez, estudiant de Periodisme, tertulià de Ràdio Desvern, col•laborador de El Llobregat i TodoBlaugrana, entre altres mitjans. III
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios