www.elllobregat.com
Valeo Martorelles comença l’1 de setembre el seu calendari de mobilitzacions
(Foto: Arxiu (CC.OO))

Valeo Martorelles comença l’1 de setembre el seu calendari de mobilitzacions

lunes 31 de agosto de 2015, 13:07h
L’empresa rebrà demà el suport dels treballadors de Seat, per la qual treballa fabricant i instal·lant sistemes d’aire condicionat

Aquesta serà, de moment, la resposta dels treballadors de Valeo Martorelles a la intenció de la companyia de deslocalitzar la planta catalana a Saragossa. Així ho donava a conèixer durant el període estiuenc l’empresa, incomplint, segons Comissions Obreres, el Pla Industrial vigent fins el 2019 i acordat fa un any pels 257 treballadors. Aquests, doncs, han decidit tirar endavant un calendari de mobilitzacions que començarà demà 1 de setembre i que acabarà el 15, a la plaça Sant Jaume.

Amb l’objectiu d’evitar el tancament de la planta de Martorelles, el comitè d’empresa de Valeo Climatización es concentrarà demà a les portes de Seat, a Martorell, on rebrà el suport dels seus treballadors; també companys. I és que l’empresa treballa per a la gran automobilística espanyola com a fabricant i instal·ladora de sistemes d’aire condicionat.

D’altra banda, el pròxim dijous 3 de setembre, els treballadors de Valeo Climatización faran el mateix al davant de Nissan, a la Zona Franca de Barcelona, també client de la companyia en alguns dels seus models. Per completar el calendari, el dia 4 de setembre es celebrarà un concert solidari per recollir fons per a la plantilla, que continuarà les manifestacions el 8 d’aquest mes a Martorelles i Mollet de Vallès. En aquest sentit, la plantilla participarà conjuntament a la manifestació de l’11-S, a l’avinguda Meridiana per reclamar, segons CC.OO, “el dret a viure i treballar a Catalunya” i acabarà el seu calendari el 15 de setembre a la plaça Sant Jaume.

L’empresa té prevista avui una reunió, amb la mediació de la Generalitat, on no assistirà –com ja va avançar- el comitè d’empresa, en considerar que existeix un defecte de forma en la presentació de l’expedient i, per tant, entén que no es pot donar per iniciat el període de consultes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios